• Zaalvoetbal

    FC RDC kent een rijke zaalvoetbalafdeling. Met veel plezier spelen de teams hun wedstrijden in één van de sporthallen in Deventer en omgeving, meestal op de vrijdagavond, maar ook op woensdagavond. In het zaalvoetbal is plezier vooral het belangrijkste. Bijna alle teams zijn vriendenteams die al jarenlang met elkaar spelen.

    Voor het seizoen 2021-2022 hebben we 7 zaalteams ingeschreven staan, waarbij het vlaggenschip (Zaal 1)  de wedstrijden afwerkt in de 2e klasse en dat doen ze niet onverdienstelijk. Zaal 2 en Zaal 3 spelen hun wedstrijden in de 3e klasse waarbij Zaal 2 de woensdag als de vaste speelavond heeft. De overige teams (Zaal 4 t/m 7) spelen met veel plezier in de kelderklasse van het zaalvoetbal, de 4e klasse. Waarbij de 3e helft ook een belangrijk onderdeel is van de avond. Bijna alle teams zijn vriendenteams die al jarenlang met elkaar spelen.

    Je kunt je altijd aanmelden bij het zaalvoetbal. Als je je aanmeld als lid zal er worden gekeken of er ruimte is bij 1 van de teams. Je kan je natuurlijk ook aanmelden als team.