• Mini's daar kunnen we op bouwen!

    Voetballen, daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen! Je kunt als je vier jaar bent al bij FC RDC komen voetballen. Dan kom je bij de mini's. De mini’s hebben bij FC RDC twee trainingsmomenten, op de zaterdag ochtend en de woensdag na middag. Op deze manier kun je één keer trainen, maar ook twee keer!

    Naast de trainingen worden er in de loop van het seizoen veel leuke toernooitjes georganiseerd, zoals de Sterren League en de Mini League. Ouders en grootouders komen natuurlijk kijken bij dit spektakel. Naast het voetballen worden er bij de mini’s ook andere activiteiten georganiseerd, zoals een dagje spelen of zaaltrainingen in de winterperiode.

    Ben je 4, 5 of 6 jaar, jongen of meisje en wil je een keer komen proefdraaien, je bent van harte welkom. Onze enthousiaste trainers zullen je met open armen ontvangen en we weten zeker dat je dan de volgende week meteen weer wilt komen!

    Heb je vragen met betrekking tot de mini's neem dan contact op met de coördinator en tevens trainer Daniël Savelkoel via jo7@fcrdc.nl of 06-37307425.