• Vrienden van FC RDC

  vrienden@fcrdc.nl

  Waarom De Vrienden van FC RDC ?

  De voormalige voetbalverenigingen C.S.V. de CJV'ers en RDC hadden hun eigen supportersclub. Bij RDC was dit de Stichting Voetbalvrienden van RDC en bij CJV’ers was dit de Club van 100. Nadat beide voetbalverenigingen per 1 juli 2013 gefuseerd zijn, hebben vlak daarna ook de supportersclubs de handen ineengeslagen en werden DE VRIENDEN VAN FC RDC een feit.

  Wij zijn een stichting met als belangrijkste doel: het ondersteunen van FC RDC in de ruimste zin van het woord. Wij volgen het bestuursbeleid waarbij de nadruk ligt op stimulering van de jeugdafdeling, bevordering van prestatievoetbal en tevens ondersteuning van onze damesafdeling. Traditionele evenementen, zoals Thomasvaer en Pieternel, de stampottraining, het Sinterklaasfeest en de Snertloop vinden wij belangrijk en de stichting wil deze evenementen in stand houden.

  Informatievoorziening en activiteiten

  Twee keer per jaar ontvangen onze donateurs “’t Honderdje” met allerlei wetenswaardigheden over de club en geplande en ondernomen activiteiten. Daarnaast communiceren wij via e-mailberichten en treft u ons aan op de website. Voor onze donateurs organiseren wij minimaal eens per jaar een activiteit, waarbij u kunt denken aan een prominente gastspreker of een verrassende voetbaltrip. Kortom, De Vrienden van FC RDC is een gezelschap waarbij het aangenaam toeven is en waar u ziet waar uw bijdrage aan besteed wordt!

  Donateurs

  Het jaarlijkse contributiebedrag bedraagt slechts EUR 45,=, en als donateur wordt uw naam vermeldt in ’t Honderdje, op het Vriendenbord in de kantine en op de website. Inmiddels zijn zo’n 160 personen al Vriend van FC RDC en we streven naar de magische grens van 200!

  Wanneer u ook Vriend wilt worden van FC RDC, dan kunt u zich wenden tot:

  Erik Holtkamp
  Tel: 06 – 12162587
  E-mail: Vrienden@fcrdc.nl

  Naast Erik kunt u ook de overige bestuursleden benaderen: Barry Stegeman, Lammert van Keulen, Richard Stam en Hans Peet. Daarnaast hebben wij diverse ambassadeurs die u zeker zullen aanspreken!

  Wordt ook Vriend van FC RDC!