• FC RDC is trots aan te kunnen kondigen dat het haar technische staf voor de hoofdselectie voor komend seizoen rond heeft.

   

  Kick Maatman gaat het tweede seizoen van zijn tweejarige overeenkomst in en zal dus uiteraard als hoofdtrainer verbonden blijven. Het technisch hart is erg tevreden over de ontwikkeling van het team en het individu binnen de hoofdselectie en daarnaast is de sfeer en opkomst optimaal. 

   

  Trainer van het tweede team, Tom Hemmes, heeft een fantastische kans geboden gekregen om als hoofdtrainer bij SC Wesepe aan de slag te gaan. Het TH gunt Tom uiteraard deze kans en willen hem van harte feliciteren en heel erg veel succes wensen. Wij zijn Tom grote dank schuldig voor zijn jarenlange tomeloze inzet voor de club waardoor wij hem deze stap dan ook zo ontzettend gunnen. 

   

  Hierdoor stroomt Zemir Mujic, huidig assistent trainer van Maatman, door als hoofdtrainer van het tweede. Een uitgelezen mogelijkheid voor Mujic om zich door te ontwikkelen naast zijn trainerschap van onze JO17-1. Zemir heeft de UEFA-C cursus gevolgd en zal in korte verbinding staan met hoofdtrainer en hoofd voetbalzaken Kick Maatman. Wij denken dat deze rol de ambities van Mujic weerspreekt.

    

  Anco Jansen van ‘t Laar zal als keeperstrainer verbonden blijven. Ook over zijn functioneren en zijn rol in het team is het TH erg tevreden. 

   

  Dat geldt ook voor de teammanager Bert Wierdsma.  Een zeer belangrijke spil in het team en organisatorisch altijd alles piekfijn voor elkaar. 

   

  De verzorger Richard Brugman heeft een langlopende verbintenis en functioneert zoals altijd naar ieders tevredenheid. Spelers en staf zijn blij met zijn inzet en kennis.

   

  Het TH is uitermate tevreden met de gang van zaken rondom de selectie en kijkt uit naar een sportief, ambitieus en opleidend nieuw seizoen. Maar eerst met volle inzet en sportief plezier het huidige seizoen succesvol afsluiten!

   

  Met sportieve groet

  Namens het Technisch Hart van FC RDC

  Karel Turfboer en Roy Beumer