• Afgelopen zaterdag heeft de MO17-1 de voorjaarscompetitie afgesloten door kampioen te worden. Het team getraind door Ard van Lochem en Albert Broekhuis hebben een mooie prestatie neergezet om zonder puntverlies het kampioenschap binnen te halen. 

  Een mooi spandoek hing aan de hekken te pronken: KAMPIOENEN. (want eigenlijk waren ze afgelopen dinsdag 17 mei al officieel kampioen geworden maar wat is er mooier als het kampioenschap op eigen terrein gevierd kan worden! )

  Vorden toonden respect voor de SVO Deventer'21; ze maakten een erehaag voor de presentatie van de speelsters. De speelsters werden omgeroepen door Erik Luttikhuizen die ook verder verslag deed tijdens de wedstrijd. 

  Een wedstrijd waarin de meiden van de SVO de boventoom voerden; na 10 minuten stond het 3-0 voor de SVO. Met een 4-0 stand klonk het signaal voor de rust. De meiden kunnen even bijkomen. Door ouders werden er al wat voorbereidingen getroffen om er straks een mooi feestje van te maken.

  Ook de Vrienden van FC RDC hebben een steentje bijgedragen. Een fantastische fototaart stond op de tafel te pronken en te wachten om aangesneden te worden. Bedankt hiervoor!

  Ook de 2e helft werd door de SVO meiden met glans gespeeld en na 7-0 klonk het eindsignaal; er kon gefeest worden!

  De tegenstanders overhandigden de SVO meiden 2 flessen champagne en daar werd een heuse doop meegedaan! Lachende en springende meiden kwamen met elkaar richting de tribune en daar werden ze gehuldigd. Een kampioenen tshirt, een beeldje, medailles en uiteraard de 0,0% campagne waarmee getoost werd. De trainers werden bedankt, de ouders voor het rijden,en het wassen etc. en de supporters van vandaag, want dat waren er een heleboel! 

  In de kleedkamer en in de kantine zette het feestje zich nog even voort. 

  We kunnen en mogen trots zijn op het eerste team dat in het eerste jaar dat de SVO Deventer'21 bestaat kampioen is geworden en we hopen dat er nog vele kampioenen zullen volgen!