• Woensdag 3 mei a.s. verwelkomen De Vrienden van FC RDC algemeen directeur Jan-Willem van Dop en Hoofd Opleidingen Eric Whittie van Go Ahead Eagles in ons clubhuis. Met de uitgesproken Jan-Willem van Dop aan het roer bouwt GA Eagles gestaag verder aan de droom om een succesvolle en stabiele middenmoter in de Eredivisie te worden. Jan-Willem van Dop komt deze avond zijn ervaringen en visie met ons delen. Natuurlijk heeft u zelf ook de gelegenheid om deze avond uw vragen aan hem te  stellen.

    Ook Eric Whittie is deze avond van de partij. Onder zijn leiding bouwt GA Eagles aan een vernieuwde jeugdopleiding en moet GA Eagles weer een kweekvijver van jonge talenten worden. Eric Whittie neemt ons mee in de opbouw van de Jeugdopleiding en wie weet hebben we de nieuwe Sam Beukema al in rood-geel.

    De avond staat onder leiding van Erik van Luttikhuizen, hij zal onze gasten introduceren en interviewen. Tevens zal Erik u als bezoeker de gelegenheid bieden om uw prangende vragen aan de beide heren te stellen.

    De inloop start om 19.30 uur, waarna het officiƫle deel om 20.00 uur zal beginnen en naar verwachting rond 22.00 uur eindigen. De entree is gratis voor alle FC RDC leden en voor een hapje na afloop wordt gezorgd.

    Om een goed beeld van het aantal bezoekers te krijgen, verzoeken wij u om ons uiterlijk 1 mei een mailtje te sturen indien u aanwezig wilt zijn. Graag mailen naar: vrienden@fcrdc.nl

    We kijken uit naar uw aanwezigheid, graag tot de 3e mei !