• FC RDC en Kick Maatman zijn overeengekomen de aan het eind van dit seizoen aflopende verbintenis te verlengen met drie jaar, tot de zomer van 2027.

   

  Hierdoor blijft Maatman als hoofdtrainer en als hoofd opleidingen intensief betrokken bij de hard groeiende vereniging in Deventer.

   

  Maatman begon in het seizoen 2021/2022 als hoofd opleidingen, waarna in dat seizoen gekozen werd om het seizoen hem ook als hoofdtrainer aan te stellen.

   

  Deze dubbelrol stemt zowel het technisch hart als Maatman uiterst tevreden. Maar ook alle mensen om Maatman heen zijn erg enthousiast om zijn aanpak en werkwijze. Uiteraard is ook de spelersgroep erg tevreden met de trainer en zij gaven dan ook unaniem positief advies om te verlengen met hem.

   

  Roy Beumer - Technisch Hart:

  Er is bewust gekozen om voor drie jaar te verlengen met Kick om zo de middellange termijnvisie van het Technisch Hart van de club te garanderen. Iedereen is erg tevreden met hoe Kick zijn werk doet. Bij zowel het eerste elftal als bij de jeugd is iedereen erg enthousiast.

   

  Kick Maatman:

  Het is in mijn beleving een logische keuze van zowel de club als van mijzelf! Er heerst een hele prettige clubcultuur waar plezier en presteren uiterst goed samengaan. De lange termijn is daarin erg belangrijk om de continuïteit te waarborgen.

   

  Door in een vroeg stadium duidelijkheid te hebben kan de focus snel weer op het lopende seizoen.