• Ook dit jaar zijn er weer een aantal nieuwe gezichten te herkennen bij het eerste elftal van FC RDC. Via deze weg willen wij deze nieuwe jongens zichzelf laten voorstellen aan jullie. De zesde nieuwe speler die zich voorstelt is Stijn Rorije.

  Stijn Rorije
  21 jaar
  Spits

  Ik ben Stijn Rorije, 21 jaar en sinds een jaar wonende in het altijd gezellige Deventer. Ik ben opgegroeid in het mooie dorp Heerde.
  Ik verdien mijn centen bij bij de lunchzaak No11 in de bediening. Daarnaast studeer ik International Business aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle waar ik mijn 5e jaar in ga.

  Ik ben mijn voetbalcarrière begonnen bij Heerde. Ik heb een kleine overstap gemaakt van 4 jaar bij Sv Epe om op een hoger niveau te voetballen. Vorig jaar heb ik door mijn verhuizing de overstap naar Sv Schalkhaar gemaakt waar ik veel vrienden heb gemaakt met wie ik dit jaar de transfer naar het prachtige RDC heb gemaakt.

  Ik kijk een mooi jaar tegemoet met als doelstelling leuk en enerverend voetbal te spelen waarmee we wellicht wel kunnen stunten en een periode kunnen pakken.

  De competitie bevat veel sterke tegenstanders maar is wel lokaal waardoor ik hoop dat het veel publiek trekt want dat is uiteindelijk het mooiste aan voetbal om met een mooie sfeer op de tribune met 3 punten in de tas de kleedkamer de kantine in te gaan na afloop.